+389 2 3113 059
enmk
ipa finalllll
ПРОДОЛЖЕН РОК ЗА КАНДИДАТИТЕ НА РОДОВИ СТУДИИ
И ПОВИК ЗА СТИПЕНДИИ во академската 2019 / 2020 година
/Краен рок за пријавување: 28 октомври 2019/
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Визуeлизации

Погледнете ги податоците од нашите студии

Дознај повеќе

Од нашите полиси документи

Студиски програми

ДОНАТОРИ

Read All News

НАШИ САЈТОВИ