+389 2 3113 059
enmk
Category

ПОЛИСИ БРИФОВИ ОД СТУДЕНТИ

ПОЛИСИ БРИФОВИ ОД СТУДЕНТИ

ПЕНЗИСКИОТ СИСТЕМ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА – предизвици и можни решенија- | Петар Манолев

ПЕНЗИСКИОТ СИСТЕМ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА – предизвици и можни решенија- Петар Манолев (ментори: Марјан Петрески и Бранимир Јовановиќ) Македонскиот пензиски систем станува...
Read More