+389 2 3113 059
enmk
Category

Публикации долг формат

Публикации долг формат

Поларизирачкиот дискурс и влијанието врз политичката и социјалната поларизација во македонското општество

Анализата „Поларизирачкиот дискурс и влијанието врз политичката и социјалната поларизација во македонското општество“ се однесува на јавниот дискурс со цел да се...
Read More
Публикации

Документ за јавна политика за ефектите од постоечката регулатива врз уредничката/медиумската слобода

ВОВЕД (Целиот документ можете да го преземете на линкот: Документ за јавна политика за ефектите од постоечката регулатива врз уредничката/медиумската слобода) ~СОДРЖИНА~...
Read More
Вести

ПРОЦЕНКА НА ЕФЕКТИТЕ НА ПОСТОЕЧКАТА РЕГУЛАТИВА ЗА АУДИО И АУДИОВИЗУЕЛНИ УСЛУГИ ВРЗ УРЕДНИЧКАТА СЛОБОДА

ВОВЕД (Целата RIA анализа можете да ја преземете на линкот: Проценка на ефектите на постоечката регулатива за аудио и аудиовизуелни услуги врз уредувачката...
Read More