+389 2 3113 059
enmk
Category

Тековни проекти

Вести

ПРОЦЕНКА НА ЕФЕКТИТЕ НА ПОСТОЕЧКАТА РЕГУЛАТИВА ЗА АУДИО И АУДИОВИЗУЕЛНИ УСЛУГИ ВРЗ УРЕДНИЧКАТА СЛОБОДА

ВОВЕД (Целата RIA анализа можете да ја преземете на линкот: Проценка на ефектите на постоечката регулатива за аудио и аудиовизуелни услуги врз уредувачката...
Read More
Проекти

ШКОЛА ЗА ПОЛИТИКА И КРИТИКА 2016

ШКОЛА ЗА ПОЛИТИКА И КРИТИКА 2016 „Регионален политички форум за Марксистичка теорија и пракса во Југоисточна Европа“ 24-27 Јуни 2016 година, Охрид,...
Read More
Проекти

Граѓанските организации во промоција и застапување на правото на слобода на изразување и застапување

Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје во периодот 2015/2016 година со поддршка од Цивика Мобилитас го спроведува проектот „Граѓанските организации...
Read More