+389 2 3113 059
enmk

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ВО ВРСКА СО УПИСИТЕ НА ПОСТДИПЛОМСКИТЕ СТУДИИ ЗА 2013-2014

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ВО ВРСКА СО УПИСИТЕ НА ПОСТДИПЛОМСКИТЕ СТУДИИ ЗА 2013-2014

Почитувани кандидати и кандидатки на постдипломските студии на Институтот, Ве известуваме дека поради административни причини потпишувањето на договорите (ефектуирањето на уписите) се одложува за два месеца. Сè до мигот на потпишување, Вашите пријави се валидни но самиот чин на упис не е спроведен. Благодариме на трпението, и се надеваме дека ова одложување не ги нарушува Вашите планови. Секој што сака да добие поединечно појаснување во поглед на сопствената пријава, слободно нека помине во просториите на Институтот или нека нè побара на +389 2 3113 059.

Leave a Reply