+389 2 3113 059

Дискусии за реформските приоритети во овозможувањето на „одзаробување“ на државните институции

Дебата „Реформа за следење на комуникациите – суштински или козметички промени“, 15 декември 2017

Дебата „Како може Република Македонија да добие функционален парламент“, 11 април 2018