+389 2 3113 059
enmk

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНА ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНА ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД

На 7 јуни (четврток) 2018, со почеток во 12:00 часот, во просториите на Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје, ќе се одржи јавна одбрана на магистерски труд на кандидатката Александра Сарџоска, на тема: Мултикултурното образование за идни наставници и нивните компетенции за работа во мултикултурна средина во Република Македонија.