+389 2 3113 059

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНА ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД

На 10 декември 2021 (петок), со почеток во 12 часот, во Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје и на Зоом платформата, ќе се одржи јавна одбрана на магистерски труд на кандидатката Ана-Марија Циглењак, на тема: „Децентрализација на социјалните услуги: Симбиоза помеѓу владиниот и невладиниот сектор во служба на граѓаните“.