+389 2 3113 059

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНА ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД

На 23 декември 2021 (четврток), со почеток во 12 часот, во Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје и на Зоом платформата, ќе се одржи јавна одбрана на магистерски труд на кандидатката Билјана Танеска, на тема: „Политичката култура во Македонија и нејзиното влијае врз стабилноста и демократијата“.