+389 2 3113 059
enmk

Лекторирање на прирачници и упатства поврзани со насилство на родова основа

Лекторирање на прирачници и упатства поврзани со насилство на родова основа

Институтот за општествени и хуманистички науки, Скопје од ноември до декември 2016 година, работеше на лекторирање на прирачници и упатства поврзани со насилство на родова основа.

Лектурата беше нарачана од УНФПА.