+389 2 3113 059
enmk

Меморандум на разбирање

Меморандум на разбирање

Ни претставува исклучителна чест и извонредна радост да соопштиме дека Постдипломските програми од областа на културата и од областа на родовите студии на Институтот за општествени и хуманистички науки-Скопје (ИОХН-Скопје) и Институтот за културни истражувања на Универзитетот на Утрехт денес потпишаа Меморандум на разбирање кој претставува основа за идна академска соработка, првенствено од областа на научните истражувања но и во рамки на наставата.

Меморандум на разбирање

Leave a Reply