+389 2 3113 059
enmk

Повик - За конференциска сала, опрема и кетеринг услуги за одржување на панел

Повик – За конференциска сала, опрема и кетеринг услуги за одржување на панел

ИОХН, Скопје за потребите на проектот Иницијатива за слобода на уредувањето: проект за нови политики и застапување базирано на податоци , има потреба од понуди за конференциска сала, опрема и кетеринг услуги за одржување на панел.

Информации и услови за понудите:
– Конференциск сала за максимум 50 партиципанти (театарски стил)

– Техничка опрема:
Кабина за симултан превод
Преведувачи (двајца)
Ресивери за симултан превод (максимум 50 парчиња)
Микрофони (4 статични / 2 безжични)
Опрема за озвучување
Техничар
Лап топ и LCD проектор

– Кетеринг услуги:
Кафе пауза (за 50 партиципанти)
Вода за партиципантите
Ручек за 50 партиципанти

Критериум за избор:

  • Најдобра цена за квалитет: Во случај две понуди да се многу близу во однос на понудениот квалитет, ќе биде избрана онаа со пониска цена.
  • Квалитет

Рок на поднесување документи 15 јануари 2019.
Рок на на одлука 16 јануари 2019.
Датум на објава на оглас: 9 јануари 2019.