+389 2 3113 059
enmk

ПОГЛЕД КОН МИНАТОТО И ИДНИНАТА ПО ПОВОД ПРВАТА ГОДИШНИНА ОД ПОСТОЕЊЕТО НА СПЕЦИЈАЛНОТО ЈАВНО ОБВИНИТЕЛСТВО: ИТНОСТА НА РЕФОРМИТЕ ВО УБК

ПОГЛЕД КОН МИНАТОТО И ИДНИНАТА ПО ПОВОД ПРВАТА ГОДИШНИНА ОД ПОСТОЕЊЕТО НА СПЕЦИЈАЛНОТО ЈАВНО ОБВИНИТЕЛСТВО: ИТНОСТА НА РЕФОРМИТЕ ВО УБК

Во светло на последниот извештај на Прибе, сакаме да потсетиме на нашата анализа за обврските на парламентот во однос на итните реформи поврзани со УБК.

Анализата е на англиски јазик и е достапна за преземање на линкот подолу.

POLICY BRIEF – The Urgency of the UBK Related Reforms