+389 2 3113 059

Дигитализацијата како пат на вистинска администрација ориентирана кон граѓаните: Децентрализација на процесите како средства за забрзана и ефективна реформа

Конференција „Испорачување на дигитални услуги креирани за граѓаните
2 септември, 2021