+389 2 3113 059
enmk
Category

Визуeлизации

Визуeлизации

Корелацијата на „Итните реформски приоритети“, „План за итни реформски мерки 3-6-9“, „План 18“ и „Стратегија за реформа во правосудниот сектор (2017-2019)“ и нивна реализација.

 Корелацијата на „Итните реформски приоритети“, „План за итни реформски мерки 3-6-9“, „План 18“ и „Стратегија за реформа во правосудниот сектор (2017-2019)“ и...
Read More