+389 2 3113 059
Category

Фотографии

Фотографии

Кон деполаризација на јавниот дискурс во Северна Македонија: Дијалог меѓу спротивставените политички столбови како предуслов за надминување на популистичкиот модел на управување

Дебата „Препознавање и управување со радикално поларизирачки јавен дискурс: етички и практични дилеми“, 20 јануари 2020
Фотографии

СОРАБОТКА ПОМЕЃУ ПОЛИТИЧКИТЕ ПАРТИИ И ГРАЃАНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ: НАМАЛУВАЊЕ НА АСИМЕТРИЧНАТА МОЌ НА ИЗВРШНАТА ВЛАСТ

Дебата „Преодната правда како начин на нормализација и демократизација во пост-авторитарно општество“, 10 декември 2018 година Дебата „Кон деполаризација на јавниот дискурс“,...
Read More
Фотографии

Дискусии за реформските приоритети во овозможувањето на „одзаробување“ на државните институции

Дебата „Реформа за следење на комуникациите – суштински или козметички промени“, 15 декември 2017 Дебата „Како може Република Македонија да добие функционален...
Read More