+389 2 3113 059
enmk
Category

Вести

Вести

Дигитализацијата како пат на вистинска администрација ориентирана кон граѓаните: Децентрализација на процесите како средства за забрзана и ефективна реформа

Институтот за општествени и хуманистички науки, Скопје ви ја претставува публикацијата „Дигитализацијата како пат на вистинска администрација ориентирана кон граѓаните: Децентрализација на...
Read More
Вести

Повик за изразување интерес за учество во Неформалната школа „Феминистичко образование за сите“

Повик за изразување интерес за учество во Неформалната школа „Феминистичко образование за сите“ Институтот за општествени и хуманистички науки, Скопје со поддршка...
Read More
1 2 3 19