+389 2 3113 059
enmk

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНА ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНА ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД

На 01 февруари 2019 (петок), со почеток во 12:00 часот, во просториите на Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје, ќе се одржи јавна одбрана на магистерски труд на кандидатката Дороти Пачкова, на тема: „ Влијанието на социоекономската дискриминација врз жените самохрани мајки. “