+389 2 3113 059
enmk

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНА ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНА ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД

На 25 септември 2021 (сабота), со почеток во 11 часот, во Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје и на Зоом платформата, ќе се одржи јавна одбрана на магистерски труд на кандидатката Дилек Асаноска, на тема: „Instagram Engagement Pods: The motivation to join a sub-culture born as a result of the struggle for visibility and pursuit of popularity“.