+389 2 3113 059

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНА ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД

На 06 јуни 2022 (понеделник), со почеток во 12.30 часот, во Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје и на Зоом платформата, ќе се одржи јавна одбрана на магистерски труд на кандидатката Катерина Колева, на тема: „Локалната власт и децентрализацијата во Република Северна Македонија – со посебен осврт на општините од југоисточниот плански регион“.