+389 2 3113 059

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНА ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД

На 27 јануари 2023 (петок), со почеток во 12.00 часот, во Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје, ќе се одржи јавна одбрана на магистерски труд на кандидатот Закари Де Јонг, на тема: „Презамислување на Oikos: Кон посткапиталистичко разбирање на поделбата производство/репродукција “.