+389 2 3113 059

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНА ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД

На 12 мај 2023 (петок), со почеток во 12.00 часот, во Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје, ќе се одржи јавна одбрана на магистерски труд на кандидатот Никола Спасовски, на тема: „Дискриминација на жените на пазарот на труд во Република Северна Македонија“.