+389 2 3113 059
enmk

МАПИРАЊЕ НА УСЛУГИТЕ ЗА СОЦИЈАЛНА ГРИЖА

МАПИРАЊЕ НА УСЛУГИТЕ ЗА СОЦИЈАЛНА ГРИЖА

Од ноември до декември 2017 година, Институтот за општествени и хуманистички науки, Скопје работеше на проект за мапирање на услугите за социјална грижа обезбедени од јавни институции, приватни даватели на услуги и невладини организации. Ова е нарачано од Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП).