+389 2 3113 059

Мариглен Демири

Мариглен Демири

Мариглен Демири е дипломиран професор по Филозофија и е магистер по Современа филозофија на Универзитетот „Св Кирил и Методиј“, Скопје. Вработен е како асистент истражувач во Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје. Учесник е во многу иницијативи и политички организации како „Ленка“, „Солидарност“, „Судентски пленум“ и „Протестирам“.

 

Email: [email protected]
Телефон/Факс: +389 2 3113 059