+389 2 3113 059
enmk
Category

Застапување / Обуки

Застапување / Обуки

#ЗАРОБЕНАДРЖАВА

Ни претставува огромно задоволство да ви ја претставиме новата веб платформа на ИОХН-Скопје www.zarobenadrzava.net, платформата ја обработува темата на #заробенадржава. Содржините на...
Read More
Застапување / Обуки

ПОВИК ЗА АПЛИКАНТИ ЗА ТИНК-ТЕНК ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВОЈ НА МЛАДИ ПРОФЕСИОНАЛЦИ, ДИПЛОМИРАНИ МАГИСТРИ И ДОКТОРИ НА НАУКИ

Повик за апликанти за Тинк-тенк програмата за развој на млади професионалци, дипломирани магистри и доктори на науки Тинк- тенк програмата за развој...
Read More
Застапување / Обуки

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА РОДОВА ЕДНАКВОСТ

Презентација на Моделот за зајакнување на дијалог и вклучување на граѓаните од заедницата во процесот на креирање родово свесни политики На 14...
Read More