+389 2 3113 059
enmk
Нашиот тим

Д-р Катерина Колозова

извршен директор/ научен советник/ редовен професор
katerina.kolozova@isshs.edu.mk

Д-р Викторија Боровска

Програмски директор / Вонреден професор / виш научен соработник
viktorija.borovska@isshs.edu.mk

Д-р Ана Блажева

програмски координатор/ научен соработник / доцент
ana.blazeva@isshs.edu.mk

Д-р Калина Лечевска

Вонреден професор / Виш научен соработник
kalina.lechevska@isshs.edu.mk

Д-р Бранимир Јовановиќ

научен соработник/ доцент
branimir.jovanovic@isshs.edu.mk

Д-р Дона Колар Панов

научен советник/ редовен професор

Д-р Сенка Анастасова

Вонреден професор / Виш научен соработник

Д-р Димитар Бечев

Визитинг професор / Виш научен соработник

Д-р Гордан Георгиев

научен соработник/ доцент

Д-р Марјан Петрески, визитинг наставник

Вонреден професор / Виш научен соработник