+389 2 3113 059
enmk

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗЈАВНА ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНА ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД

На 16 ноември (четврток) 2017, со почеток во 12:00 часот, во просториите на Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје, ќе се одржи јавна одбрана на магистерски труд на кандидатката Боби Гидиоски, на тема: Креирање на политики за сузбивање на криминалитетот на урбаната мафија.