+389 2 3113 059
enmk

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНА ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНА ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД

На 14 февруари (среда) 2018, со почеток во 10:30 часот, во просториите на Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје, ќе се одржи јавна одбрана на магистерски труд на кандидатката Виолета Михајловска, на тема: Влијанието на владината кампања за абортусот спроведена во перидот од 2009 до 2013 година, врз населението од урбаните делови на Скопје.