+389 2 3113 059

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНА ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНА ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД

На 18 февруари 2021 (четврток), со почеток во 12:30 часот, во Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје, ќе се одржи јавна одбрана на магистерски труд на кандидатката Билјана Жеревска, на тема: „Изборниот процес и етичкото однесување во Република Македонија“ Предизвиците за образованието во РСМ за време на КОВИД-19 пандемијата: премостување на дигиталениот јаз и потребата за информатичка и дигитална писменост како приоритети на образовниот систем“