+389 2 3113 059

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНА ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД

На 16 декември 2021 (четврток), со почеток во 12 часот, во Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје и на Зоом платформата, ќе се одржи јавна одбрана на магистерски труд на кандидатката Гала Насева, на тема: „ Gender segregation in performing arts: Artistic labour and gender identity“.