+389 2 3113 059

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНА ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД

На 07 декември 2023 (четврток), со почеток во 12.00 часот, во Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје, ќе се одржи јавна одбрана на магистерски труд на кандидатот Ристо Алексовски, на тема: „Тројната врска на популизмот, илиберализмот и авторитаризмот“.