+389 2 3113 059
enmk

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНА ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНА ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД

На 30 август (среда) 2017, со почеток во 12:00 часот, во просториите на Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје, ќе се одржи јавна одбрана на магистерски труд на кандидатката Катерина Пеповска, на тема: Политики за родова еднаквост во науката: Зголемување на учеството на жените во науките во ОН и во Република Македонија.