+389 2 3113 059

ИОХН, СКОПЈЕ ПОЛНОПРАВЕН ЧЛЕН НА ГЛОБАЛНИОТ КОНЗОРЦИУМ НА ЦЕНТРИ И ИНСТИТУТИ ОД ОБЛАСТА НА ХУМАНИСТИЧКИТЕ НАУКИ

ИОХН, СКОПЈЕ ПОЛНОПРАВЕН ЧЛЕН НА ГЛОБАЛНИОТ КОНЗОРЦИУМ НА ЦЕНТРИ И ИНСТИТУТИ ОД ОБЛАСТА НА ХУМАНИСТИЧКИТЕ НАУКИ

Задоволство ни е да ве известиме дека Институтот стана полноправна членка на глобалниот Конзорциум на центри и институти од областа на хуманистичките науки (со седиште во САД), а овде е базата на европските членки (меѓу кои и ИОХН-Скопје) https://tinyurl.com/y6ksv4sf