+389 2 3113 059

ИОХН, Скопје полноправен член на глобалниот Конзорциум на центри и институти од областа на хуманистичките науки

ИОХН, Скопје полноправен член на глобалниот Конзорциум на центри и институти од областа на хуманистичките науки

Задоволство ни е да ве известиме дека Институтот стана полноправна членка на глобалниот Конзорциум на центри и институти од областа на хуманистичките науки (со седиште во САД), а овде е базата на европските членки (меѓу кои и ИОХН-Скопје) https://tinyurl.com/y6ksv4sf