+389 2 3113 059
enmk

THE INDEPENDENT CONTEXT WATCH 2016

THE INDEPENDENT CONTEXT WATCH 2016

Институтот за општествени и хуманистички науки-Скопје изготви анализа за подобрување во инкорпорирање на социјалната инклузија во Македонија.
Анализата беше нарачана од Швајцарска агенција за развој и соработка.