+389 2 3113 059

Меморандум за соработка

Меморандум за соработка

Особено задоволство ни е да Ве известиме дека Институтот за општествени и хуманистички науки, Скопје и Пантеон универзитетот од Атина потпишаа меморандум за разбирање и соработка во повеќе области предвидена за наредните пет години.
Линк до документот: Меморандум за соработка