+389 2 3113 059

МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА

Особено задоволство ни е да Ве известиме дека Институтот за општествени и хуманистички науки, Скопје и Универзитетот „Мајка Тереза“ – Скопје потпишаа меморандум за разбирање и соработка во повеќе области предвидена за наредните пет години.

Линк до документот: