+389 2 3113 059

МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА

Особено задоволство ни е да Ве известиме дека Институтот за општествени и хуманистички науки, Скопје (Скопје, Р. Северна Македонија) и European Alternatives (Париз, Франција) потпишаа меморандум за разбирање и соработка во повеќе области.

Линк до документот: