+389 2 3113 059
enmk

МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА

МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА

На наша огромна чест и задоволство објавуваме дека Програмите за постдипломски студии по родови студии и студии на култура при Институтот за општествени и хуманистички науки од Скопје (ИОХН-С) потпишаа Меморандум за разбирање со Институтот за културно истражување (ИКОН) на Универзитет во Утрехт. Со ова се воспостави основа за идна академска соработка, пред сѐ во областа на истражувањето, но исто така и во рамките на акредитираните наставни програми.

Memorandum of Understanding