+389 2 3113 059
enmk

НАЦИОНАЛНА АНКЕТА ЗА СТЕПЕНОТ НА ЗАДОВОЛСТВО НА ГРАЃАНИТЕ ОД ДРЖАВНАТА И ЛОКАЛНАТА ВЛАСТ