+389 2 3113 059
enmk

Повик - Кетеринг услуги

Повик – Кетеринг услуги

ИОХН, Скопје за потребите на проектот Иницијатива за слобода на уредувањето: проект за нови политики и застапување базирано на податоци , има потреба од понуди за кетеринг услуги за две, три дневни работилници организирани од страна на Институтот.

Информации и услови за понудите:

– Кетеринг услуги за 30 души за две работилници на следните дати: 15/16/17 февруари 2018 и 26/27/28 февруари 2018
– Кафе пауза за 30 души (Кафе, чај, вода, овошје или ситни колачи) на следните дати: 15/16/17 февруари 2018 и 26/27/28 февруари 2018

Критериум за избор:

  • Најдобра цена за квалитет: Во случај две понуди да се многу близу во однос на понудениот квалитет, ќе биде избрана онаа со пониска цена.
  • Квалитет

Максимален буџет: 4900 евра (во денарска противвредност)

Рок на поднесување документи 17 јануари 2018.
Рок на на одлука 22 јануари 2018.
Датум на објава на оглас: 10 јануари 2018.