+389 2 3113 059
enmk

Повик - Набавка на Лап топ компјутери

Повик – Набавка на Лап топ компјутери

ИОХН, Скопје за потребите на проектот Иницијатива за слобода на уредувањето: проект за нови политики и застапување базирано на податоци , има потреба од набавка на лап топ компјутери.

Информации и услови за понудите:

 

Intel Core i7 Intel Core i7 Intel Core i7
SSD HDD HDD
RAM > 8 GB

 

RAM > 8 GB RAM > 8 GB
15,6” или помал

 

17” 15.6”
52.000 MKD – 60.000 MKD

Без ДДВ

40.000 MKD – 50.000 MKD

Без ДДВ

40.000 MKD – 50.000 MKD

Без ДДВ

 

– Лап топовите да се произведени во ЕУ.

Критериум за избор:

  • Најдобра цена за квалитет: Во случај две понуди да се многу близу во однос на понудениот квалитет, ќе биде избрана онаа со пониска цена.
  • Квалитет

Рок на поднесување документи 28 март 2017.
Рок на на одлука 30 март 2017.
Датум на објава на оглас: 13 март 2017.