+389 2 3113 059
enmk

ПОВИК - ПОНУДИ ЗА ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ

ПОВИК – ПОНУДИ ЗА ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ

ИОХН, Скопје за потребите на проектот Иницијатива за слобода на уредувањето: проект за нови политики и застапување базирано на податоци , има потреба од понуди за хотелско сместување на учесници за две тридневни работилници организирани од страна на Институтот.

Информации и услови за понудите:

  • Број на гости: 20 гости
  • Вид на соби: Двокреветна стандард соба (DBL standard)
  • Вид на услуга: Полн пансион (Не е задолжително)
  • Бреметраење на сместување: Две работилници по 3(три) дена. Вкупно: 6 (шест) дена
  • Период одржување: Февруари
  • Локација: Скопје

Критериум за избор:

  • Најдобра цена за квалитет: Во случај две понуди да се многу близу во однос на понудениот квалитет, ќе биде избрана онаа со пониска цена.
  • Квалитет

Максимален буџет по учесник: 90 евра на ден.

Понудите сите заинтересирани оператори можат да ги испрата електронски на info@isshs.edu.mk / risto.aleksovski@isshs.edu.mk или по пошта на адреса: „20 Октомври“ бр.8/2 кат, 1000 Скопје.

Рок на доставување понуди 15 јануари 2018

Рок на одлука 18 јануари 2018

Датум на објава на оглас: 9 јануари 2018