+389 2 3113 059

Предпријава за упис на постдипломски студии

Драги идни студенти и студентки, пред да поднесете официјална пријава која содржи личен потпис, може да го пополните овој формулар (онлајн пред-пријава) https://forms.gle/ZAESLzXhxBCXdffNA која ќе ви овозможи да го задржите вашето место да бидете разгледувани како кандидат на овој повик за уписи, а дури потоа да се спроведе и формалниот упис и поднесување пријава. Ова го забрзува процесот на наша комуникација со вас, која во моментов се одвива низ повеќе канали (месинџер, емиал, телефон и сл.)