+389 2 3113 059

Школа за политика и критика 2022 „Авторитаризмот и левицата: иднината на демократијата во Југоисточна Европа“

Видеа од Школата за политика и критика 2022  „Авторитаризмот и левицата: иднината на демократијата во Југоисточна Европа“ (10-12.09.2022)