+389 2 3113 059
Category

Фотографии

Фотографии

KОНФЕРЕНЦИЈА

NATIONAL IDENTITY AS CENTRAL POLITICAL CONCERN: THE CASE OF SOUTHEASTERN EUROPE AND ITS COMPETING MYTHS OF ORIGIN Скопје, 17‐18 јануари 2014
Фотографии

Uncategorized @mk

Потпишување на Меморандум за соработка

Фотографии од потпишувањето на Меморандумот за соработка  помеѓу Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје, Факултетот за економски и регионални студии...
Read More