+389 2 3113 059
enmk

INNOVATION IN EDUCATION: INTERSECTING SCIENCES AND HUMANITIES

INNOVATION IN EDUCATION: INTERSECTING SCIENCES AND HUMANITIES

Во периодот 18-22 септември 2019 се одржа Интензивната програма за учење- Летна Школа во рамки на проектот „Иновација во Образованието: Интерсекција на природните и техничките со општествените и хуманистичките науки “, поддржан од Еразмус+ програмата. Овој настан беше дел од стратешкото партнерство со Софискиот Универзитет (Бугарија) и Универзитетот Утрехт (Холандија), проект поддржан од Националната агенција за европски образовни програми и мобилност (Еразмус+) на Северна Македонија.

Може да ја погледнете Агендата за настанот на следниот линк.

Agenda