+389 2 3113 059

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНА ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНА ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД

На 11 април (понеделник) 2016, со почеток во 10:00 часот, во просториите на Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје, ќе се одржи јавна одбрана на магистерски труд на кандидатката Анета Пауноска, на тема: Испреплетувањето на природата и култура во ерата на друштвените медиуми и вмреженото општество.

Leave a Reply