+389 2 3113 059

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНА ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНА ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД

На 22 ноември (петок) 2013, со почеток во 11:00 часот, во просториите на Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје, ќе се одржи јавна одбрана на магистерски труд на кандидатот Борјан Грозданоски, на тема: Средновековен Ал-Андалус, хетеронормативноста и сексуалноста во општеството, пресликани во книжевното творештво во периодот од VIII до XIV век.

Leave a Reply