+389 2 3113 059
enmk

КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИИ

30 May 2017

КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИИ

За да излеземе во пресрет на поголем број заинтересирани кандидати за постдипломските студии кои ги нуди Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје, одлучивме и оваа година да го распишеме следниов

КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИИ за едногодишни и двегодишни магистерски студии за академската 2014-2015

Институтот оваа година ќе додели една целосна и две делумни стипендии во студиските програми студии на културата и родови студии и две целосни и четири делумни стипендии за новата студиска програма студии на политики (Policy Studies).

Условите за упис се опишани во конкурсот, објавен на интернет страницата на Институтот.

Leave a Reply